Bij binnenkomst vindt de Sint het leuk als de kinderen 'Sinterklaasje kom maar binnen' zingen en zullen de Sint en zijn zwarte Pieten elk kind begroeten. De Sint zit graag op een lekkere stoel met of zonder leuningen en aub  niet in de buurt bij de kachel, want van deze hitte houdt de Sint niet zo. Hij zal de kinderen welke in het boek staan bij zich roepen om een gesprekje te voeren  of om gewoon even op schoot te kunnen zitten (dit is natuurlijk niet verplicht). Ook is er ruimte voor kinderen die een tekening voor de Sint hebben gemaakt of kinderen die een kunstje willen doen. Tussendoor zingen we liedjes en kunnen de kinderen een dansje doen met Piet.Natuurlijk kunnen we ook de cadeautjes uitdelen, dit kunt u aangeven bij de reservering. De cadeautjes graag wel duidelijk voorzien van naam! 


Ondanks deze beschrijving van ons bezoek is ieder bezoek weer uniek doordat we inspelen op de behoeften van de kinderen. Natuurlijk heeft Piet voldoende strooigoed bij zich voor alle kinderen. 
Heeft u nog specifieke wensen voor het bezoek? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Wij verzorgen de bezoeken bij uw Sinterklaasfeest op school, bij uw bedrijf of natuurlijk bij u thuis!
Daarbij zorgen Sinterklaas en zijn Pieten er uiteraard voor dat ze goed verzorgd voor de dag komen. Het Grote Boek komt mee, waarin over alle kinderen iets staat genoteerd of ze nu lief zijn of stout jong of oud